Aydınspor 1923 Bolu’da Hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. 8 Temmuz'da sahaya inen siyah-beyazlı ekip ikinci etap kampına Bolu'da devam ediyor.

Bu sezon Sportif A.Ş sistemine geçecek olan Aydınspor 1923'te Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, FIFA kokartlı eski hakem Ali Aydın'a siyah-beyazlı kulüpte Sportif Direktörlük görevini verdi. Teknik direktörlüğe de üst liglerin tecrübeli ismi Hüsnü Özkara'yı getiren siyah-beyazlı yönetim yeni yapılanmaya girdikleri süreçte başarılı olmak için elinden geleni yapıyor. Geçmişten kalan futbolcu alacaklarını ödemeye devam eden siyah-beyazlı ekibin yönetimi, ilk olarak takım otobüsü aldılar.

Transferde ilk olarak iç transferdeki oyuncularla sözleşme yenileyen siyah-beyazlı kulüp, kiralık olarak takımda bulunan Sinan, Gökhan Karadeniz ve Zafer ile yolları ayırdı. Bu sezon PTT 1. Lig'den ağırlıklı olarak transfer yapan ve Sinan’ın yerine forvet İnegölsporlu Mümin ve Gaziantep BŞB'den Ömer Yalçın'ı kadrosuna katan Zeybekler, tecrübeli ve genç karışımı kadrosuyla dikkat çekiyor.

ARKADAŞLIK VE UYUM

Aydınspor 1923'te geçtiğimiz sezon zaman zaman yaşanan maddi sıkıntılara rağmen yaşanan şampiyonlukta en önemli sırrın takım içindeki arkadaşlık ve saha içindeki, uyum olduğu sürekli dile getirilmişti. Bu sezon da hem teknik heyet hem de futbolcular sıkça takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu ifade ediyor.

ANTRENMANLAR ÜST DÜZEY’DE

Aydınspor 1923'te geçen yıla göre antrenmanların daha ağır geçtiği gözlenirken, futbolcuların bu durumdan şikâyetçi olmadığı gözleniyor. Özellikle kondisyoner Özerk Tufan'ın yaptırdığı kondisyon antrenmanları dikkat çekiyor. Genç kondisyoner, müzik eşliğinde yaptırdığı antrenmanlarda futbolcuları hem eğlendiriyor, hem de kaslarını güçlendiriyor.

YÖNETİCİLER İLGİLİ

Siyah beyazlı ekipte Başkan Süha Bayırlı başta olmak üzere yöneticilerin büyük bölümü takımla ilgileniyor. Erdal Sakallı, Tunç Erlaçin, Kemal Yaylalı ve Kaya Özcan diğer yöneticilerden daha ön plana çıkıyor.

HEDEF BU SEFER PLAY OFF

Taraftarının ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun büyük desteğini yanında hisseden Aydınspor 1923'te bu sefer ki hedef play off. Yeni Malatyaspor, Göztepe, İnegölspor, Tokatspor, Hatayspor gibi güçlü takımların bulunduğu gruba düşen siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Özkara, "2.Lig zorlu bir lig. Hedefimiz sürekli lig boyunca ilk 5 içinde yer almak. Zirveyi zorlamak istiyoruz" sözleriyle ilk hedeflerinin play-off’u kovalamak olduğunu ifade ediyor.

18 Ağu 2013 - 16:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.