BAL farkını gösterdi: 3-0

Okul Sporları Genç Kızlar İl Birinciliği’nde dün oynanan 2.maçta Özel Doğa Koleji ile Bolu Atatürk Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bolu Atatürk Lisesi rahat bir şekilde 3-0 kazandı.

Haber : Gönül Olutürk

17 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan maçın tüm setlerinde rakibinden üstün olan Bolu Atatürk Lisesi ilk seti 25-12 alarak 1-0 öne geçti. 2.set daha dengeli başladı. İlk bölümlerde Özel Doğa Koleji rakibiyle dişe diş oynadı. Ancak Bolu Atatürk Lisesi üstünlüğü çabuk yakalayarak 1.ve 2.teknik molalara üstün giren taraf oldu. Bolu Atatürk Lisesi 2.seti de 25-9 alarak rahatladı: 2-0. 3.sette de ilk setteki gibi başabaş bir başlangıç yaşandı. Rakibinin kolay verdiği sayıları değerlendiren Bolu Atatürk Lisesi istediğini alan taraf oldu. Bolu Atatürk Lisesi 3.seti 25-16 maçı da 3-0 kazanmayı başardı.

06 Oca 2017 - 13:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.