Basın Emniyetle kozlarını paylaşacak

Türk Polis Teşkilatı’nın 168.Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Bolu spor basını ile Emniyet Müdürlüğü personelleri arasında bir dostluk maçı oynanacak.   8 Nisan...

Türk Polis Teşkilatı’nın 168.Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Bolu spor basını ile Emniyet Müdürlüğü personelleri arasında bir dostluk maçı oynanacak.

8 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 9 Nisan Salı günü bir dostluk maçı oynanacak. Emniyet Müdürlüğü ile spor basınını karşı karşıya getirecek olan futbol müsabakası saat 18.00’de Termal Otel Futbol Sahası’nda oynanacak. 2 takım arasında geçen yıl Boluspor Halı Saha Tesisleri’nde oynanan maç 8-8 berabere tamamlanmıştı.

04 Nis 2013 - 19:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.