Başkan Abak’tan 50. yıl mesajı

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile kırmızı-beyazlı camianın 50. yılını kutladı.

Haber: Spor Merkezi

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, kırmızı beyazlıların 50’inci yılını kutladı. Abak, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada “İlk günlerinde olduğumuz 50'nci yılımızda dilerim ki; Boluspor ailesinin ve kalbi Boluspor ile olan herkesin, Boluspor ile gurur ve mutluluk duyacağı yıl olsun” ifadelerine yer verdi. Abak sözleri şöyle sürdürdü “28 Aralık 1965 tarihinden bu güne gelen, Boluspor ailesinin kuruluşunun 50'nci yılını büyük bir gurur ve mutluluk ile kutluyorum. 49'ncu yılını geride bıraktığımız ve 50'nci yılımızın ilk günleri olan bu günlerde, Boluspor ailesinin bir parçası olmaktan dolayı, ben ve yönetim kurulu, gurur ve mutluluk içerisindeyiz. Boluspor, Bolu'nun en büyük ortak değeridir. Bu değeri, bu günlere kadar taşımamızı sağlayan başta kulübümüzün ilk Başkanı İsmail Özer Bey olmak üzere, o dönemin yönetim kurulu ve şuanda aramızda olmayanları rahmetle anıyorum. Halen hayatta olup, Boluspor’a çok büyük emekler vermiş, başkanlarımıza, yöneticilerimize, sporcularımıza ve çalışanlarımıza da emekleri için teşekkür ediyorum. Bitirilen 49 yıl, zaman zaman mutluluk ama büyük zamanlarda umutların olduğu dönemlerdi. İlk günlerinde olduğumuz 50'nci yılımızda dilerim ki; Boluspor ailesinin ve kalbi Boluspor ile olan herkesin, Boluspor ile gurur ve mutluluk duyacağı yıl olsun. Bolusporumuzun 50'nci yılı tüm camiamıza kutlu olsun”

30 Ara 2014 - 18:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.