Başkan bu işi biliyor!

Sezon başı birçok 1.Lig takımının peşinden koştuğu ama 2014-2015 sezonunda 1.lige çıkmayı hedefleyen Bolu Belediyespor’a imza atan milli oyuncu Duygu Sipahioğlu, 1.Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı’na transfer oldu. Sezonun ilk devresinde yeşil-beyazlı ekibimizin oynadığı maçlarda takımına büyük katkı sağlayan tecrübeli oyuncu dün takım arkadaşları ile vedalaşarak Bolu’dan ayrıldı.

Özel Haber: Hamza TÜRDÜ

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman’ın büyük çabaları sonrası yeşil-beyazlı ekibimize imza atan milli oyuncu Duygu Sipahioğlu, geçtiğimiz sezon 1.Lige çıkan Trabzon İdmanocağı’na transfer oldu. 2014-2015 sezonunda 1.lige çıkmayı hedefleyen ve bu doğrultuda sezon başı yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Bolu Belediyespor, sezonun ilk devresinde yeşil-beyazlı ekibimize büyük katkı sağlayan tecrübeli oyuncu Duygu Sipahioğlu ile yollarını ayırdı. Tecrübeli oyuncu ligin ikinci devresinde 1.Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı forması giyecek. Bu transferde Bolu Belediyespor, Duygu Sipahioğlu’nun tecrübesinden sezonun ilk devresinde hem faydalandı hemde para kazandı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Sezonun ilk devresinde Bolu Belediyespor forması giyen ve dün yeşil-beyazlı takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Bolu’dan ayrılan tecrübeli oyuncu Duygu Sipahioğlu, arkadaşlarıyla vedalaşırken gözyaşlarını tutamadı. Takım arkadaşlarıyla vedalaşırken gözyaşlarını tutamayan Duygu Sipahioğlu takım arkadaşından ayrıldıktan sonra geri dönerek “Sizleri çok seviyorum. Kendinize iyi bakın. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Bu takımı 1.Ligde görmek istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun” dedi ve Bolu’dan ayrıldı.

HER ZAMAN BU FORMAYI GİYMEK İSTERİM

Sezonun ilk devresinde Bolu Belediyespor forması giyen milli oyuncu Duygu Sipahioğlu, transferi hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Duygu Sipahioğlu “Sezon başı birçok 1.Lig takımının beni istemesine rağmen Başkanımız ve hocamızın beni çok istemesiyle Bolu Belediyespor’a imza atmıştım. Burada çok mutluydum. Ama bir profesyonel oyuncularız. Bazen bu tür ayrılıklar olabiliyor. Bolu Belediyespor’a isteyerek geldim ve isteyerek gidiyorum. İnanıyorum ki Bolu Belediyespor, sezon sonunda 1.Lige çıkacak güçte ve kalitede. Yönetimiyle, taraftarıyla ve oyuncularıyla 1.Ligi hak ediyor. Oynadığım maçlarda takımıma elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bolu Belediyespor’dan ayrılsam da tüm kalbim burada. Burada çok iyi arkadaşlıklar ve dostlar edindim. Hepsine teşekkür ediyorum. Bolu Belediyespor’a ikinci devrede oynayacağı tüm maçlarda kalben başarılar diliyorum. İnşallah bir gün yollarımız yeniden kesişir. Her zaman seve seve bu formayı giymek isterim” ifadelerini kullandı.

DUYGU’YU HER ZAMAN TAKIMIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ

Milli oyuncu Duygu Sipahioğlu’nun Trabzon İdmanocağı’na transferi hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman “Sezon başı birçok 1.Lig takımın peşinde olduğu milli oyuncumuz Duygu Sipahioğlu sezon başı bizi seçtiği için öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Sezonun ilk devresinde takımımıza büyük katkılar sağladı. Bu transferde kulübümüzün de menfaatleri doğrultusunda oyuncumuzu Trabzon İdmanocağı’na verdik. Şampiyonluk hedefimizde asla herhangi bir sapma yok. Oyuncumuzun kalitesi zaten belli. Yeni takımında da başarılı olacağını ümit ediyorum. Duygu gibi bir oyuncuyu her zaman takımımızda görmek isteriz. Duygu Sipahioğlu’na takımımıza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

06 Oca 2015 - 18:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.