Başkan Çarıkçı “Tek eksiğimiz taraftar”

Bank Asya Birinci Ligin de Boluspor’da Adanaspor karşısında alınan 3 puanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı galibiyetten dolayı “Oyuncularımı kutluyorum, verilen15 günlük...

Bank Asya Birinci Ligin de Boluspor’da Adanaspor karşısında alınan 3 puanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı galibiyetten dolayı “Oyuncularımı kutluyorum, verilen15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirip, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Teknik heyeti ve takımı kutladığını belirten Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı “İyi ve anlamlı bir galibiyet oldu. Adanaspor buraya lider gelmişti ve zor bir maç olacağı belliydi. ilk yarı iki net pozisyonumuz vardı ikinci yarıda golü bulan taraf bizdik. Öne geçmemizin ardından Adanaspor açılarak üzerimize geldiler, onlarında ikinci yarı iki üç net pozisyonları vardı. Her şeye rağmen maçı kazanan taraf biz olduk. Bazı oyuncularımız Adanaspor maçına farklı motive olmuşlar, yaptıkları mücadeleden dolayı bunu bugün sahada gördük. Alınan 3 puan camiamıza hayırlı olsun. Şimdi önümüzde 15 günlük bir süre var, bu süre içersinde teknik heyetimiz bu arayı değerlendirmek isteyecektir. 5-6 oyuncumuzun maç eksiklikleri kondisyon eksiklikleri, hem de maç oynamaları yönünde iki hazırlık maçı yapmayı düşünüyorlar. Bu ara bizim içinde iyi oldu, Boluspor’ u iyi günler bekliyor” dedi.

"Tek eksiğimiz taraftar"

Taraftarın maçlara gelmemesinden şikayetçi olan başkan Çarıkçı sözlerine öyle devam etti. “Bolu’da tek eksiğimiz taraftar. Şuan lideriz, taraftarımızın tribünleri doldurmalarını istiyoruz Göztepe maçından iyi sonuçla dönüp, Elazığspor maçında tribünlerin dolmasını bekliyoruz” dedi.

"Futbolculara şunu söyledim; Kötü günde sizin yanınızda olacağım"

Son haftalarda Fatih Gül ve Atacan’ın gösterdikleri performans içinde şunları söyleyen Necip Çarıkçı “Oyuncularımızın hepsine yönetim kurulu olarak gerekli desteği veriyoruz. Biz sadece Atacan,Fatih Gül ayrımı yapamayız. Şu bir gerçek ama, hem Atacan’nın hem Fatih Gül’ün çıkışını görüyoruz. Önemli olan futbolcuya kötü günde destek olmak önemli. Ben onlara şu sözü verdim bizler iyi gününüzde yanınızda olmayabiliriz. Bizler kötü gününüzde yanınızda olacağız mesajını verdik. Bizim sezon başında yaptığımız toplantıda söylediğimizde buydu”

"Küfür’ü önlemliyiz"

Küfüre karşıyım taraftar içinde bağırmayan kesim küfür ediyor. Bunu da hem Yarenler, hemde 1965’liler önleyecek diyen Çarıkçı “İyi bir kadromuz var. Sahada bir 11 oynuyorsa, bir 11 de kenarda var. Şuanda tüm oyuncularımız rekabet içinde. Hocamızda formayı kim hak ediyorsa adaletli dağıtım yapıyor ve takım içinde birlik beraberlik var. Boluspor’da herkes mutlu” dedi.

Kaynak: www.spor14.com

03 Eki 2011 - 19:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.