Başkan kararlı, yüzme havuzu tamam gibi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Esentepe Yağlı Güreşleri organizasyonu için geldiği Gerede’de yeniden gün ışığına çıkan Yüzme Havuzu Projesi için geri sayım başladı.   17...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Esentepe Yağlı Güreşleri organizasyonu için geldiği Gerede’de yeniden gün ışığına çıkan Yüzme Havuzu Projesi için geri sayım başladı.

17 Nisan 2013 Çarşamba günü ihalesi gerçekleşerek yapımına başlanacak olan Kültür Merkezi, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye binası ile birlikte yarı olimpik, içinde saunası bulunan yüzme havuzu yapımına başlanılması için de çalışmalarda sona gelindi. 1 Milyon 300 bin TL civarında bir bedelle yapılacak olan yüzme havuzu için 600 bin TL kaynak hazır. Geriye kalan miktar ise Esentepe Yağlı Güreşleri Organizasyonu için Gerede’ye gelen Bakan Suat Kılıç’ın sözü ile gerçekleştirilecek. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, “Gençlik ve Spor Bakanlığında önemli görüşmeler yaptık. Müsteşar Yrd. Arslan Karanfil, Proje Koordinasyon Genel Müdürü Ramazan Yiğit ve Spor Genel Md. Yrd. Dursun Türk’ü ziyaret ettik. Bu ziyarette yüzme havuzu yapımı için önemli adımlar attık” dedi. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, yüzme havuzu yapımı için kalan miktarın sözünü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’tan almıştı.

10 Nis 2013 - 20:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.