Başkan Yılmaz, Emeği geçenlere teşekkür etti

Bolu Belediyesi’nin Almanya’da ki dost kenti Neuss’dan ilimize gelen hentbol takımları ile ilimiz hentbol takımları arasında gerçekleştirilen Dostluk Turnuvası sonrası bir konuşma yapan Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz,...

Bolu Belediyesi’nin Almanya’da ki dost kenti Neuss’dan ilimize gelen hentbol takımları ile ilimiz hentbol takımları arasında gerçekleştirilen Dostluk Turnuvası sonrası bir konuşma yapan Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Hediyelerin ardından bir kapanış konuşması yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Almanya’nın Neuss kentinden gelen çok değerli misafirlerimiz ve şehrimizdeki sporcularımız arasında düzenlenen dostluk turnuvası dolayısıyla bir araya gelmiş olmaktan oldukça mutluyuz. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah dostluklarımızı artıracak bu tür çalışmalar önümüzdeki dönemde daha da artarak çoğalacaktır. Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Suat Çelen’de önümüzdeki dönemde daha değişik branşlarda yeni takımlar oluşturacaktır. Burada bulunan ve turnuva boyunca ülkeleri ve şehirleri adına dostluk çerçevesi içerisinde kıyasıya mücadele eden her iki takımın sporcularını da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

12 Eki 2012 - 19:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.