Batalla geri dönecek"

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, TRT SPOR Instagram hesabında TRT SPOR muhabiri Erman Gönülşen'in sorularını yanıtladı. Mestan, ligleri oynayarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Haber: Ceylan Beykoz

TFF 1. Lig'de 3. sırada yer alan Bursaspor'un başkanı Mesut Mestan, TRT SPOR Instagram hesabında TRT SPOR muhabiri Erman Gönülşen ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Mestan, liglerin geleceği ile ilgili, "Biz oynayacak gibi planlamalarımızı yapıyoruz. Oynayın derlerse hedef Süper Lig; oynamayın derlerse oynamayız. Ama bizim oynama yönünde olduğumuzu söylemek isterim." dedi. Burak Kapacak ile Ozan Koç ile ilgili çıkan transfer haberleri ile ilgili ise, "İkisi için de teklifler geliyor ancak biz iki oyuncumuzla devam etmek istiyoruz. Oyuncularımın Süper Lig'de bizimle beraber oynamasını istiyorum. Ancak gelen tekliflerden de kıvanç duyuyoruz." açıklamasını yaptı. Mestan, kulübün efsanesi Pablo Martin Batalla hakkında ise dikkat çekici ifadeler kullandı. Sezon başında teknik ekipte yer alması için anlaşmaya vardıklarını açıklayan Mesut Mestan, "Batalla ile anlaşmıştık. Türkiye'de kurs açılmadığı için dahil edemedik ancak gelecek sezon teknik ekipte bizimle birlikte olacak." dedi.

03 May 2020 - 16:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.