Batuhan Altıntaş Ankaraspor’da

Beypiliç Bolusporlu forvet Mustafa Batuhan Altıntaş Ankaraspor ile anlaştı. Ankaraspor, transferin bitimine saatler kala 6 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Haber: Ceylan Beykoz

Geçtiğimiz hafta transfer yasağını kaldırır kaldırmaz 11 transfer yaptığını duyuran başkent ekibi, transfer döneminin son gününde yaptığı transferlerle birlikte 17 oyuncuyu kadrosuna katmış oldu. Mavi-beyazlı ekip en son Adanaspor forması giyen Kamerunlu forvet Mbilla Etame ile geçen sezon Denizlispor'da oynayan Kamerunlu orta saha oyuncusu Marc Kibong Mbamba ile 1'er yıl; Kayserispor'dan stoper Levent Gülen, Hırvatistan 2. Lig takımlarından NK Dugopolje'den orta saha oyuncusu Bernard Bulbwa ve Boluspor'dan forvet Mustafa Batuhan Altıntaş ile 1+1'er yıllığına anlaştı. Diğer yandan mavi-beyazlılar, Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nden 1 yıllığına, ön libero mevkiinde görev yapan Milos Stanojevic'i de kiralık olarak kadrosuna kattı.

07 Eki 2020 - 11:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.