Bayanlarda play off heyecanı

İlimizi Bayanlar Hentbol 2.Ligi’nde temsil eden ve play-offa kalan Bolu Belediyespor’un rakipleri belli oldu.

Haber: Semih Baykal

6 takımlı play-off maçlarında yer alacak olan takımlar 1.Etapta 24-25 Mart tarihlerinde Kırşehir’de mücadele edecek. Çekilecek kura sonrası temsilcimiz play-offta ilk etapta 2 maç oynayacak. 2.etapta ise takımlar 3 maç oynayacak. Tek devreli lig usulü oynanacak olan maçların kurası daha sonra çekilecek. Sıralamada ilk 3 olan takımlar 1.lige çıkacak. Oldukça genç bir takımla mücadele eden temsilcimiz, özellikle Mardin ve Giresun gibi dişli takımlarla karşılaşacak. Play-Offta yer alan takımlar şöyle: Görele Belediyesi Giresun GSK, Bolu Belediyespor, Antalya Gazi Gençlik SK, Sarayköyspor, Mardin Büyük Belediyespor, Mardin 1947 Sağlıkspor.

09 Mar 2018 - 10:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.