Belediyespor, Hendek’den 4 madalya ile döndü

Bolu Belediyespor Karate Takımımız, Hendek’te düzenlenen Karate Ligi Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası’nda 4 madalya birden kazanarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Haber: Spor Merkezi

Her müsabakada ilimizi başarı ile temsil eden Bolu Belediyespor Karate takımı, geçtiğimiz hafta sonu Sakarya’nın Hendek ilçesinde düzenlenen ve 12 ilden 800 sporcunun katıldığı Karate Ligi Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası’nda büyük bir başarıya daha imza attı. Minik, Yıldız ve Ümit kategorilerinde sporcularla turnuvaya katılan takımımız üç kategoride de madalya kazanarak Bolu’ya toplam 4 madalya ile döndü. Miniklerde kategorisinde; Eren Elçin - Bronz Madalya (2005 Doğumlular, 30 Kg.) Yıldızlar kategorisinde; Emirhan Yerlikaya - Bronz Madalya (2002 Doğumlular, 60 Kg.) ve Dilara Erol - Gümüş Madalya (2001 Doğumlular, +47) Ümitler kategorisinde ise; Enis Emre Uz-Bronz Madalya (2000 Doğumlular, 52 Kg.) kazanarak adlarını kürsüye yazdırdılar. Müsabakalarda Antrenörlerimiz Sabri Damar ve İbrahim Damar ise şiltle ödüllendirildi. Ayrıca müsabakalarda ilimizden 3 hakem de görev aldı.

21 Oca 2015 - 20:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.