Belgelerle Hakan Arslan gerçeği

2011-2104 yılları arasında Boluspor'da forma giyen ve daha sonra sorunlu bir şekilde Boluspor'dan ayrılarak Şanlıurfaspor'un yolunu tutan Hakan Arslan ile Boluspor arasındaki davanın neticesini belgeleri ile birlikte spor kamuoyunda yayınlıyoruz.

Haber: Volkan YILMAZ

2 yıl aradan sonra tekrar Boluspor'a dönen Hakan Arslan, 2011-2014 yılları arasında formasını giydiği kırmızı beyazlı ekipten sorunlu bir şekilde ayrılarak Şanlıurfaspor ile sözleşme imzalamıştı. Bu dönemde görev yapan Savaş Abak ve yönetimi, konu ile ilgili olarak futbolcu Hakan Arslan ve transfer olduğu Şanlıurfaspor ile mahkemelik oldu. UÇK'ya başvuran Savaş Abak ve yönetiminin kazandığı dava sonrasında Hakan Arslan'a 6 ay futboldan men cezası, Şanlıurfaspor kulübüne de 2 transfer dönemi yasağı gelmişti. 28 Mayıs'ta Boluspor'da yapılan olağan kongre sonrasında yıllar sonra tekrar Boluspor Başkanlığına seçilen Necip Çarıkçı ve yönetimi tekrar Hakan Arslan ile anlaşarak transfer edince, davanın seyri değişti. Hakan Arslan davasından Şanlıurfaspor'un Boluspor'a ödeyeceği 1 Milyon 600 Bin TL'nin 1 Milyon TL'si bakan tarafından ödenecekken, diğer kalan 600 Bin TL için ise senet verildi. İki kulübün anlaşması sonrasında hem Şanlıurfaspor'un cezası hem de Hakan Arslan'ın cezası kaldırıldı. Hakan Arslan ve Şanlıurfaspor olayı bu şekilde çözülürken, Hakan’ın Boluspor’a kaç liraya imza attığı da bilinmeyenler arasındaki yerini koruyor. Bu gelişmelerden sonra Hakan’ın Boluspor’a faydalı olup olamayacağı da ortaya koyacağı performans ile belli olacak.


14 Ağu 2016 - 15:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.