BEŞİKTAŞ ÇOK FARKLI

Penta Spor & Organizasyon katkılarıyla devam eden Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasının B grubunda Beşiktaş 2’de 2 yaparak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Haber: C.Kutay Aykan

Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan ilk günün ilk maçında Beşiktaş güçlü rakibi ev sahibi Sebenspor u 32 22 yenerek Türkiye Şampiyonasına galibiyetle başladı. Maçın En Değerli Oyuncusu olarak seçilen Beşiktaş kalecisi Doğukan Gök ödülünü müsabakanın gözlemcisi Müfit Ural’dan aldı. Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında 2.gün mücadelesinde ise Beşiktaş rakibi Karşıyaka Belediyesi karşısında sahadan 31-19 galip ayrıldı. Maçın En Değerli Oyuncusu Karşıyaka Belediyesi GSK dan Yigit Erdem seçildi ve ödülünü Penta Spor Organizasyon yetkilisi Bülent Tanesen’in elinden aldı. Beşiktaş bu sonuçla grubu ilk sırada tamamlamayı garantiledi.

10 Nis 2019 - 12:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.