Beşiktaşlılarda 113.yıl coşkusu

Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneği ve Gerede Beşiktaş Taraftarları grubu gerçekleştirdikleri 2 farklı etkinlikle haftasonunda Beşiktaş’ın 113.kuruluş yıldönümünü kutladı.

Gerçekleşen ilk organizasyonda Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneği ilk olarak toplu halde Bolu’da bir hatıra ormanı oluşturdu. Hatıra ormanı için yapılan organizasyonda çalışanlar ve taraftarlar oldukça renkli görüntüler meydana getirdiler. Dernek aynı zamanda çok sayıda üyenin katılımıyla 113.yıl pastası keserek Beşiktaş’ın doğum gününü kutladı. Bolu Beşiktaş Taraftarları Dernek üyeleri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün kuruluş yıl dönümünde Gölköy’de fidan dikti. Bolu Beşiktaş Taraftarları Dernek üyeleri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün kuruluş yıl dönümünde Gölköy’de fidan dikti. 113’üncü yıllarını kutlayan Beşiktaş taraftarları, kuruluş yıl dönümünde bir araya gelerek fidan dikti. Sosyal projelerle gündeme gelen ve kısa süre önce kurulan Bolu Beşiktaş Taraftarları Dernek üyeleri, çam fidelerini toprakla buluşturdu. Etkinlik sonrası Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Türk sporunun 113 yıllık sarsılmaz çınarı, milyonların gözbebeği Beşiktaş yaşattığı gelenekleriyle, duruşuyla Türkiye’nin saygısını kazanmış bir kulüptür, kültürdür. Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak bu anlamlı günde oluşturduğumuz hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştirdik. 113 yılda camiamızda efsane olmuş kulüp başkanımızı, asbaşkanımızı kısacası kaybettiğimiz değerlerin isimlerini ve Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneğini üyelerinin adına fidanlara isimlerini verdik, ölümsüzleştirdik” dediler.

Bir kutlama da Gerede’den

Gerede’de yılın ilk aylarında kurulan Gerede Beşiktaş Taraftarları Grubu da boş durmadı. Geredeli Kartallar kapalı bir mekanda gerçekleşen organizasyonda coşkuyla Beşiktaş-Antalyaspor maçını izlerken diğer taraftan 113.yıl özel pastasını da keserek sevinçlerini ikiye katladı.

Spor Merkezi

21 Mar 2016 - 14:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.