Beşiktaş’tan tesis onayı geldi

BJK Başkanı Fikret Orman, HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Gerede’ye yapılması düşünülen tesisi onayladığının müjdesini verdi.

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman Gerede’yi ziyaret ederek, ilçeye müjdeli haberler vermişti. HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ın başını çektiği tesis haberinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için yer tespiti yapmak üzere Gerede’ye gelen siyah beyazlı idareciler ilçenin doğasına ve yaylalarına hayran kalmıştı. Görüşmelerin ardından yerinde incelemek üzere Rumşah Yaylası ve Esentepe civarında incelemelerde bulunan heyetin ardından kamp ve sosyal tesisler ile ilgili ön görüşme ve yer tespiti için Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay ve beraberindeki kulüp yöneticileri de bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelmişti. Tüm bu ziyaretlerin ardından ilçe yönetiminin de konunun takipçisi olması sonuçları olumlu yönde etkiledi. Heyetin incelemeleri sonrasında süreçte olumlu sonuca yaklaşılan kamp tesislerindeki nihai kararı Fikret Orman’ın vereceği belirtilirken, Başkan Fikret Orman, HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ı dün makamında ziyaret ederek, Gerede’ye yapılması düşünülen tesisi onayladığının müjdesini verdi. Mehmet Yılmaz’ı ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman; Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için yer tespiti yapmak üzere Gerede’ye birçok defa heyet gönderdik, başta Gerede Belediye Başkanı ve diğer idari yöneticilerin içtenliği ve samimiyeti bizleri memnun kıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetimi olarak Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için olumlu karar verdik” dedi. HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’da, kararın olumlu sonuçlanmasına sevindiğini belirterek, Beşiktaş’ın konumlanacağı kamp ve sosyal tesislerin Gerede’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. SPOR MERKEZİ

15 Kas 2015 - 17:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.