Beykoz “Emre’yi hiçbir yere göndermiyorum!”

Transferi yılan hikâyesine döndükten sonra Gençlerbirliği ile anlaşamayıp Boluspor’a geri dönen Emre Kılınç için Boluspor Teknik direktör Ali Beykoz ilk defa konuştu. Transfer haberleri boyunca açıklama yapmayan Ali Beykoz, genç futbolcunun geri gelmesinin ardından “Bu saatten sonra Emre’yi hiçbir yere göndermiyorum” dedi.

Transfer sezonunun en çok konuşulan oyuncusu Emre Kılınç için Boluspor Teknik direktörü Ali Beykoz, genç futbolcumu bu saatten sonra hiç bir yere göndermiyorum dedi. Adeta kafası karma karışık olan Emre için “Kafası karma karışık oldu. Biz onu bu takımın içinde görmek istiyoruz. Haftalardır birçok konuya ismi karıştı. Gittiydi geldiydi diye. Şimdi burada. Gençlerbirliği ile anlaşamayıp ayağının tozu ile antrenmana çıktı. Bizimde ona ihtiyacımız var onun futbola ihtiyacı var. Bu saatten sonra ben onu hiçbir yere göndermiyorum” dedi.

Emre’nin forması her zaman hazır

Antrenman eksiğinin olmadığını da söyleyen Ali Beykoz “Fenerbahçe ile bir karşılaşma oynayacağız bana hazırım desin onu ikinci yarı oyuna alayım. Emre bu takımın oyuncusu her zaman forması hazır artık onu kaybetmek yerine kazanmak istiyoruz. Bizim takımda herkeste Emre’yi istiyor. Onun için artık hep beraberiz bundan sonra kimse kafasını karıştırmasın ve transfer lafı açmasın” diye konuştu.

18 Tem 2013 - 22:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.