Bilek güreşi yarışması sona erdi

Bolu Kartalkaya Gençlik Spor İzcilik Kulübü, Bolu Abant Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda Yurtkur Müdürlüğü işbirliği ile bilek güreşi yarışması düzenledi.

Bilek Güreşi 2. Kademe Antrenörü Şenol Sırrı’nın bilek güreşi hakkında bilgi vermesi ile başlayan yarışmaya, yüksek öğrenim yurdunda kalan erkek öğrenciler katılarak kıyasıya yarıştı. TİF İl Temsilcisi Ayhan Çetinkaya ve Kulüp Önderi Mustafa Tanrıkulu’nun da hazır bulunduğu yarışmada, 3 sıklette dereceye girenlere yurt yönetimi tarafından ödüller takdim edildi. Müsabakalar öncesi ve sonrası yurt müdürlüğü tarafından bütün yarışmacılara ikramlarda bulunuldu. İleri ki günlerde Bolu’da bütün yüksek öğrenim yurtları arasında geniş katılımlı bir yarışma üzerinde planlama yapan Kartalkaya Gençlik Spor İzcilik Kulübüne, yurt yönetiminin her türlü desteği vermeye hazır olduğu ifade edildi.

23 Kas 2014 - 17:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.