Bolu Belediyesi’nden Anlamlı Paylaşım...

Boluspor kongresi sonrası desteğini açık açık ilan eden Bolu Belediyesi yaptığı paylaşımla bu desteği onaylamış oldu.

Haber: Volkan Yılmaz

"Bulutlar birleşmeden şimşekler çakmaz" sözü ile Boluspor'un taraftarı için "Bir-ki-üç .. Kırmızı şimşekler" sloganını atan Bolu Belediyesi bu paylaşımla oldukça büyük beğeni aldı. Başkan Tanju Özcan'ın "Bolumuzun en büyük değerlerinden biri, varımız yoğumuz, her şeyimiz şanlı Bolusporumuz...Zor geçen günlerden sonra bugün yeniden büyük bir umut ışığı yandı. Bugün birlik beraberlik kongremizi yaptık. Elini değil gövdesini taşın altına koyan Abdullah Abat ve yönetimini tebrik ediyorum. Asla yalnız yürümeyeceksiniz" diyerek paylaştığı mesajı RT yapan Bolu Belediyesi önemli bir süreç geçiren Boluspor camiasının yanında olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

12 Ağu 2020 - 13:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.