Bolu Belediyespor hakeme takıldı

Bölgesel Amatör Liginde büyük başarılar gösteren Bolu Belediyespor Bayan HentbolTakımı 2.lige yükselmek için Ankara'da sahaya çıktı. 3 takımlı grubun ilk karşılaşmasında Trabzon Yalıspor'u farklı geçen temsilcimiz ikinci karşılaşmasında hakemlerin yanlış kararları sonrasında karşılaşmadan 28-28'lik skorla berabere ayrıldı ve averajla ikinci oldu.

Haber: Volkan YILMAZ

Bolu'nun Bayan Hentbolundaki en büyük temsilcisi Bolu Belediyespor Bayan Hentbol takımı Bölgesel Amatör Liginde aldığı başarılı sonuçlardan sonra şimdi de 2.lig için Ankara'da. Ankara Cebeci Yaşar Seçim Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda Bolu Belediyespor ilk grup mücadelesinde Trabzon Yalıspor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz ilk yarısını 18-8 gibi farklı bir skorla kapattığı mücadeleden 37-25 galip ayrılarak 2.lig yolundaki ilk engelini aştı. 2.karşılaşmasında ise Ankara Çankaya takımı ile karşı karşıya gelen Bolu Belediyespor Hentbol takımımı karşılaşmadan 28-28 berabere ayrılarak averajla ikinci oldu.

Hakemler maçı katletti

Ankara Cebeci Yaşar Seçim Spor Salonunda oynanan karşılaşmada mücadelenin hakemleri bir çok kararda yanlış düdük çalarak maçın skoruna doğrudan müdahale etmiş oldu. Karşılaşma boyunca etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz Bolu Belediyespor Bayan Hentbol takımı karşılaşmadan 28-28 berabere ayrılmak zorunda kaldı.

2.Lig şansı devam ediyor

2.Lig şansını sürdüren temsilcimiz, diğer grubun üçüncüsü olan Mardin takımı ile karşılaşacak. Bu maçı kazandığı takdirde, diğer maçın galibiyle bir final mücadelesi yapacak olan temsilcimiz final maçını da kazanırsa önümüzdeki sezon 2.Lig'de Bolu'yu temsil edecek.

30 Haz 2016 - 17:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Ibal 283 - demekki hakemler sadece galatasarayi yakmiyomus

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 17:39