Bolu Fen Lisesi mağlup! 55-40

Okul Sporları Genç Kızlar ve Genç Erkekler Basketbol Grup müsabakaları dün ilimizde oynanan maçlarla başladı. İlimizi temsil eden Bolu Fen Lisesi Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda gülen taraf ise Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi oldu.

17 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen mücadelelerde ilimizi temsil eden Bolu Fen Lisesi Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi ile karşı karşıya geldi. Grup maçlarında ilk maçına çıkan temsilcimiz Bolu Fen Lisesi maça sayıyla başladı(2-0).İlk periyotun 5.dakikası girilirken temsilcimiz Bolu Fen Lisesi 6-3 önde olan taraf oldu. Fakat bu dakikadan sonra rakibinin sayılarına engel olamayan Bolu Fen Lisesi bir anda 4 sayı geriye düştü (10-6). Üstünlüğü ele geçiren Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi attığı üçlüklerle bir anda farkı arttırarak 9 sayıya kadar çıkardı ve ilk periyotu 9 sayı farkla kazanan taraf oldu (17-8). 2.periyota yine Bolu Fen Lisesi sayıyla başladı ve bulduğu üçlükle farkı 6 sayıya indirdi. Bu sayıya karşılık vermekte gecikmeyen Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi tekrar farkı 8 sayıya çıkardı. Bu sayıdan sonra arka arkaya sayılar bulmaya başlayan Bolu Fen Lisesi durumu eşitledi(19-19). Eşitlikten sonra Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi etkili oyuncusu Berk’in arka arkaya attığı iki üçlükle bir anda farkı 6 sayıya çıkardı. Farkı arttırmaya devam eden Kastamonu temsilcisi ikinci periyotu da 27-19 önde kapatmayı başardı.3.periyotta karşılıklı sayılar olurken farkı korumayı başaran Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi periyotun son 3.dakikasına girilirken 36-29 önde olan taraf olmayı başardı. Temsilcimiz Bolu Fen Lisesine farkı azaltma şansı tanımayan Kastamonu temsilcisi periyotu 44-33 önde kapattı. Üstünlüğün verdiği rahatlıkla son periyotta daha rahat bir oyun sergileyen Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi temsilcimiz Bolu Fen Lisesinin oyundan kopmasından sonra farkı 15 sayıya kadar çıkardı ve sahadan 55-40 galip ayrılan taraf oldu.

Bolu Fen Lisesi: Çoşku, Baran, Tarık, Faruk, Emre, Melih, M.Burak, Sinan, Burak, Bünyamin, Umut, Mehmet Ali

Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi: Yekta, Mert, Sezgin, Burak, Kağan, Berk, Yasin, Cengiz, Mert, Furkan, Fatih, Metehan

21 Şub 2014 - 19:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

Bolulu - sevgili spor servisi sizin genç kızlar maçından haberiniz yok mu? genç kızlar (çizmecioğlu lisesi bartın. temsilcisini 68-11 yendi bunun haberini yaparmısınız lütfen. başka illerin haberini yapacağımıza ....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:10
01

Bolulu - sevgili spor servisi sizin genç kızlar maçından haberiniz yok mu? genç kızlar (çizmecioğlu lisesi bartın. temsilcisini 68-11 yendi bunun haberini yaparmısınız lütfen. başka illerin haberini yapacağımıza ....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:10