Bolu’da hazırlık maçında kavga çıktı

Gençlerbirliği futbolcuları hazırlık maçında rakip oyuncular ile bir birlerine girerek kavga etti. Olaylar sonrası karşılaşmayı izleyen Başkan İlhan Cavcav ile teknik direktör Mustafa Kaplan’nın görüşmesi sonrası maç kaldığı yerden devam etti.

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’da kampa giren Başkent temsilcisi Azeri takımı ile hazırlık maçı yaparken yumruklar havada uçuştu. Azeri takımının maça sert başlaması ortamı gererken, maçın ikinci yarısında olanlar oldu. İki takım oyuncuları arasında sinirler gerilirken bir anda saha savaş alanına döndü. Teknik direktör Mustafa Kaplan’ın araya girmesi ile ortam sakinleştirilmek istenirken, takım kaptanı kaleci Ramazan Köse, bir anda kendini olayların içinde buldu. Azeri oyuncunun kendisine vurma girişiminde bulunması sonrası kendini koruyan Ramzan Köse, araya girenler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Başkan İlhan Çavcav’ında izlediği maçın yarıda kalması beklenirken tecrübeli futbol adamı “Futbol içinde hazırlık maçlarında olur böyle şeyler maçın yarıda kalmasına bir sebep yok herkes sakin olsun” diyerek maçın oynamasını istedi. Süper lig temsilcisi Gençlerbirliği, Azeri takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

25 Tem 2014 - 18:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.