BOLU'LU ANTRENÖRÜN GÖREV YAPTIĞI MİLLİ TAKIM KAMPI BAŞLADI

İlimizin Muay Thai (Thai Boks) Antrenörü Sabri DAMAR, Milli Takım Antrenörü olarak görev aldığı Dünya Muay Thai Şampiyonası Kampı İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksinde büyük bir heyecanla başladı.

Dünya'nın en iyi dövüş sporcularının mücadelesine sahne olacak ve Muay Thai sporunun dünyaya yayıldığı Tayland'da düzenlenecek olan Muay Thai Dünya Kupası için son hazırlıklar Bolu'lu antrenörün de yer aldığı kadro tarafından ilk gününü geride bıraktı. Sabri DAMAR'ın verdiği bilgilere göre Bay ve Bayan Milli Takımımız yüksek bir motivasyonla Dünya Kupasına hazırlanıyor. Haftaya çarşamba Tayland'ın Bangkok şehrine hareket edecek Millilerimiz şampiyonluk hedefiyle yarışmalara katılıyor. SPOR MERKEZİ

09 Ağu 2015 - 19:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.