Bolulu Muaythai'ciler semineri başarıyla tamamladı

İlimiz Muay Thai Antrenörleri Sabri Damar ve Emrah Sarıcaer 2016 Yıllık Vize Gelişim Seminerini başarıyla tamamladı.

Yeni yılda bölgesinde, ulusal ve uluslararası düzeyde antrenörlük faaliyetini yürütecek antrenörlerin belirlendiği ve güncel bilgilerin aktarıldığı gelişim vize semineri 18 - 20 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya'nın Manav ilçesinde düzenlendi. Söz konusu seminere Bolu'da Muay Thai sporu adına sporcu yetiştiren ve başarılarla ilimizin adını duyuran Antrenörler Sabri Damar ve Emrah Sarıcaer katıldı. Seminerde Antrenör ve Hakemlere yönelik federasyon faaliyetleri hakkında bilgiler, güncel kural bilgileri ve teknik taktik eğitim verildi. Seminer sonunda başarılı olan antrenörlerimize başarı belgesi ve hediye olarak Muay Thai svitleri verildi. Spor Merkezi

23 Ara 2015 - 17:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.