Boluspor 3 puana odaklandı!

Boluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Tam kadro çalışan kırmızı-beyazlı oyuncular, teknik direktör Oğuz Çetin nezaretinde istasyon,...

Boluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Tam kadro çalışan kırmızı-beyazlı oyuncular, teknik direktör Oğuz Çetin nezaretinde istasyon, dar alanda pas çalışması ve pres çalışması yaptı.

Hafta başından buyana hazırlıklarını 3 puan üzerine yapan kırmızı-beyazlı ekibimiz Samsunspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, istasyon çalışması, dar alanda pas çalışması ve pres çalışması yaptı. Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir toplantı yapan tecrübeli teknik adam Oğuz Çetin, oyuncularına uyarılarda bulundu.

3 PUANA ODAKLANIN

Çetin saha ortasında yaptığı konuşmada “İki hafta sonra farklı yerlerde olabilirsiniz. Bu da sizin elinizde, onun için önce Samsunspor maçında sizlerden iyi futbol ve iyi bir sonuç bekliyorum. Üç puan için şimdiden hazırlanın. Sizlerin kalitesi ortada bunu başarabilecek kapasitedesiniz” dediği öğrenildi.

ÇETİN, HATA İSTEMİYOR

Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın diğer bölümünde ise teknik direktör Oğuz Çetin nezaretinde dar alanda pas çalışması yapan kırmızı-beyazlı oyuncular, antrenmanın ana bölümünde ise prese dayalı taktiksel anlamda yarım saha çift kale maç yaptı. Taktiksel çalışmada oyuncularına sık, sık uyarılarda bulunarak söylediklerini doğru yapmalarını istedi. Samsunspor maçında hata istemediğini üstüne basa, basa oyuncularına söyledi. Kırmızı-beyazlılar antrenmanı prese dayalı taktiksel anlamda yarım saha çift kale maçla tamamlarken, bugün yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

06 Şub 2013 - 19:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.