BOLUSPOR “İMZA ŞOV” YAPTI!

Yeni sezon öncesi Boluspor'un kadrosuna kattığı 9 futbolcu basının önünde yapılan törenle imzaları attı. Yapılan törende bir konuşma yapan başkan Necip Çarıkçı, kırmızı beyazlı ekipte transferin hiç...

Yeni sezon öncesi Boluspor'un kadrosuna kattığı 9 futbolcu basının önünde yapılan törenle imzaları attı. Yapılan törende bir konuşma yapan başkan Necip Çarıkçı, kırmızı beyazlı ekipte transferin hiç bir zaman bitmeyeceğini, imkânlar doğrultusunda Boluspor'a hem bu sezon, hemde gelecek yıllarda faydalı olacak isimlerle görüştüklerini belirtti.

Kırmızı beyazlı ekibin yaptığı imza töreninde başkan Necip Çarıkçı, yöneticiler Dursun Kayman, Erdal Gören, Hüseyin Kayalıoğlu, Abdullah Koca, Aydın Oskay ve çok sayıda basın mensubu da hazır bulundu. İmza töreni öncesi transferle ilgili açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı “Kadromuza kattığımız oyuncuları bugün sizlerin karşısına çıkararak sözleşme imzaladık. Kadromuza kattığımız oyuncularımızla ilgili biraz bonservis sorunu vardı. Onun için imza törenini biraz geciktirdik. Kadromuza kattığımız oyuncularımızın hepsi kaliteli oyuncular. Hepsine burada tek tek hayırlı olsun diyorum. Şuanda ayrıca transfer görüşmelerimiz de devam ediyor” dedi.

-BOLUSPOR’DA TRANSFER BİTMEZ-

Kırmızı-beyazlı ekipte transferin hiç bir zaman bitmeyeceğini, imkânlar doğrultusunda Boluspor'a hem bu sezon, hemde gelecek yıllarda faydalı olacak isimlerle görüştüklerini belirten başkan Çarıkçı “Boluspor’da transfer bitmez. Komitedeki arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyorlar, kadromuza katacağımız oyuncular olacak.

Avrupa da takip ettiğimiz futbolcular var. Bunlar Belçika Fransa liglerinde oynayan futbolcular. Ali Beykoz hocamız Mısır’a gitti. Oradaki bazı oyuncuları izliyor. Kadromuza kaliteli yabancı oyuncuları katılacak. Kampımıza gelen yabancı oyuncuları deniyoruz. Bunlara da burada bakıyoruz. Yeni sezonda Boluspor’a yakışan kadro kurulacak” dedi

İŞTE TRANSFELERİMİZ

Kırmızı beyazlı ekiple anlaşan Emre Karaman (Ofspor), Muhammet Sercan Türkeri (Eyüpspor), Vedat Budak (Diyarbakırspor), Serkan Atak (Çaykur Rizespor), Veli Kızılkaya (Kayseri Erciyesspor), Yağızcan Görgülü (Paşabahçespor), Burak Öğür (Sancaktepe Belediyespor), Onur Bektaş (Tavşanlı Linyitspor), Sabahattin Usta (Gençlerbirliği) kendilerini Boluspor'lu yapan imzayı attılar. Yapılan konuşmaların ve atılan imzaların ardından yeni Boluspor'lu futbolcular fotoğraf çekimi için basının karşısına geçtiler.

TRANSFERLERİMİZ KAÇ YILLIK İMZALADI?

Boluspor'un yeni transferlerinin hepsi bir yıldan fazla kırmızı-beyazlı takıma imzayı attılar. Bu oyunculardan, Vedat ve Burak 3'er yıllık, diğerleri 2'şer yıllığına Boluspor'la anlaştılar. Ekibimizin bu sezon bugüne kadar almış olduğu isimlerle uzun vadede anlaşması dikkat çekti.

Kırmızı-beyazlı ekibimize yeni katılan Veli Kızılkaya (2), Serkan Atacak (2), Vedat Budak (3), Onur Bektaş (2), Burak Öğür (3), Sabahattin Usta (2), Emre Karaman (2), M.Sercan Türkeri (3) ve Yağızcan Görgülü ile (3) yıllık sözleşme imzaladılar.

06 Tem 2011 - 22:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.