Boluspor bir ileri, bir geri! 0-1

Boluspor, Ligin 28.haftasında sahasında muhtemel rakiplerinden biri olan Karşıyaka’yı konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında baskılı futbol ortaya koyan Karşıyaka 75.dakikada Emmanuel...

Boluspor, Ligin 28.haftasında sahasında muhtemel rakiplerinden biri olan Karşıyaka’yı konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında baskılı futbol ortaya koyan Karşıyaka 75.dakikada Emmanuel Banahene’nin attığı golle sahadan 1-0 galip ve 3 puanla ayrıldı. Boluspor ise evinde oynadığı üst üste dördüncü müsabakayı yine kazanamadı.

Bu sezon inişli çıkışlı grafiğiyle dikkat çeken ve geçtiğimiz hafta aldığı Adanaspor galibiyetiyle ilk 6 yolunda büyük avantaj elde eden kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, ligin 28.haftasında sahasında Karşıyaka’yı konuk etti. 90 dakika boyunca kanatlardan getirdiği toplarla Karşıyaka kalesinde etkili olan ve rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ekibimiz Boluspor, 75.dakika Banahene’nin attığı gole engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Boluspor maça kalede Serdar, defansta Engin, Muhammet, Jimmy Dixon, Gençer, orta sahada Barbaros, Alp, Dalmat, Abdülaziz, Aydın ileride Serge Djiehoua onbiriyle başladı. Maça kontrollü başlayan her iki takımda, ilk 5 dakikayı orta saha mücadelesiyle geçirdi. Oyunun diğer bölümünde ise oyunun kontrolünü eline alan ege ekibi Karşıyaka, sağlı sollu ataklarla Boluspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ortalarla kalemizde etkili olmaya çalışan Karşıyaka girdiği pozisyonlarda son vuruşlarda etili olamadı ve ilk 45 dakika başladığı gibi bitti. İkinci yarıya ekibimiz Boluspor, Abdülaziz-Vedat Budak değişikliğiyle başladı. İlk yarıya nazaran ikinci yarıda biraz daha hareketli gözüken ekibimiz Boluspor, Karşıyaka defansını geçmekte ve pozisyon üretmekte zorlanınca rakip Karşıyaka geliştirdiği kontra ataklarla kalemizde gol aramaya başladı. Karşıyaka aradığı golü 75.dakikada Emmanuel Banahene’yle buldu. Rakip Karşıyaka karşısında 90 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremeyen ekibimiz Boluspor, üst üste evinde oynadığı dördüncü maçtan da boynu bükük ayrıldı. Attığı golden sonra formasını çıkardığı için sarı kart gören Banahene, daha sonra hakem Suat Arslanboğa’yı öperek özür diledi. Mücadelede başka gol olmazken, sahadan Karşıyaka 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 14: Boluspor ceza sahasına gelen ortaya Banahene’nin röveşata vuruşunda top kale direğinin üzerinden dışarıya çıktı.

Dakika 60: Karşıyaka ceza sahası dışında topla buluşan Dalmat’ın sert vuruşunda top kaleci Necati’nin müdahalesiyle dışarıya çıktı.

Dakika 75: Mustafa Sevgi’nin sağ kanattan yaptığı ortaya Banahene kafa vuruşunda topu ağlara gönderdi. 0-1

Dakika 82: Dalmat’ın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen İskender’in kafa vuruşunda top dışarıya çıktı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Suat Arslanboğa, Emin Yıldırım, Serkan Olguncan

Boluspor: Serdar*, Engin**, Dixon**, Muhammet**, Abdülaziz* (Dk 46 Vedat*), Djiehoua** (Dk 59 İskender**), Aydın***, Barbaros**, Dalmat*, Gençer**, Alp** (Dk 78 Ali*)

Karşıyaka: Necati**, Erdi Öner**, Tayfun***, Banahene***, Caner***, Mustafa*** (Dk 86 İbrahim*), Emre***, Onur** (Dk 76 Saffet*), Osman***, Adnan***, Muhammet*** (Dk 73 Erdi Kasapoğlu*)

Goller: Dk 75 Banahene (Karşıyaka)

Sarı kartlar: Dk 43 Emre, Dk 58 Osman, Dk 76 Banahene (Karşıyaka), Dk 52 Muhammet, Dk 65 Engin, Dk. Vedat (Boluspor)

31 Mar 2013 - 18:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.