Boluspor Cumali ile anlaştı

Boluspor transferde hız kesmiyor. Yeni transferleri bir bir kadrosuna katan kırmızı beyazlı ekip Ç.Rizespor'dan Cumali Bişi'yi de transfer etti.

Boluspor devre arası kampını Antalya'da sürdürürken yeni isimleri de kadrosuna dahil etmeye devam ediyor. Özgür,Hasan,Kemal ve denenen yabancı futbolcuların yanına Cumali Bişi'yi de ekleyen kırmızı beyazlı ekip bu oyuncuyu kampa davet etti. Her konuda anlaşan tarafların önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor. Bugün takımla beraber çalışmalara katılacak olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce Darıca,Beşiktaş,Ç,Rizespor ve Adana Demirspor formaları giydi. Bir dönem Teknik Direktör Feyyaz Uçar'ın daveti üzerine Milli formayı da giyen Cumali bu sezon Rize'de U21 ve kupa maçlarında forma şansı bulabildi. Boluspor bu transferin ardından forvet transferine yönelirken Hollandalı Stefan Nijland dışında bir çok alternatif isimlerle görüşüyor. SPOR MERKEZİ

05 Oca 2016 - 16:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.