Boluspor'da "Sadio Diallo" Sesleri

Yeni sezon öncesi transferde gaza basan Boluspor son olarak Gençlerbirliği forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Sadio Diallo İle prensipte anlaştı.

Haber: Volkan Yılmaz

Kırmızı beyazlılar Fransa'da bir çok takımda oynadıktan sonra ülkemizde Yeni Malatyaspor, Hatayspor ve en son Gençlerbirliği sorması giyen merkez orta saha oyuncusu Sadio Diallo ile pensipte anlaştığı öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre teknik direktör Ahmet Taşyürek'in raporu ile Sadio Diallo ile masaya oturan Boluspor önemli yol kat etti.

Yönetim bu üç isimde ısrarcı

Boluspor ,Hatayspordan ayrılan 3 ismi istiyor. Kırmızı-beyazlılar son olarak Sadi Karaduman’a kancayı attı.Boluspor yönetimi Caner Hüseyin Bağ ve Hamza gür'e son teklifini yaptı. Her iki oyuncuda yapılan teklifi değerlendirirlerken, olumlu olması durumunda imzaların atılacağı öğrenildi. Tecrübeli stoper Sadi karaduman ile görüşmeler sürüyor.

27 Ağu 2020 - 14:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.