Boluspor, eski Samsunsporlu Kayamba'yı transfer ediyor

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden ekibimiz Boluspor, geçtiğimiz sezon Viktoria Plzen takımından Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen kanat oyuncusu Joel Kayamba ile anlaşma sağladı.


Haber: C. Kutay Aykan

Salim Manav’ın özel haberine göre Spor Toto 1. Lig’de mücadele kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Samsunspor'da geçiren29 yaşındaki kanat oyuncusu Joel Kayamba ile prensip anlaşmasına vardı.

Gol ve asisti yok

Viktoria Plzen takımından Spor toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a kiralık olarak gelen Kongolu sağ kanat oyuncusu 1. Lig de 10 karşılaşmada görev aldı. Joel Ngandu Kayamba, çıktığı 10 karşılaşmada gol ve asist katkısı sağlayamadı. Kariyerinde toplam 199 karşılaşmada görev alan 30 yaşındaki oyuncu 21 gol ve 36 asist yapma başarısı gösterdi.

Samsunspor’un Viktoria Plzen'den kiraladığı 29 yaşındaki kanat oyuncusu Joel Kayamba geçtiğimiz sezon 11 karşılaşmada mücadele ederken gol yada asist katkısı sağlayamadı. Oynadığı maçlarda 2 defa sarı kart ile cezalandırıldı.

04 Tem 2022 - 16:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.