Boluspor Göztepe’yi tek golle geçti

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor dördüncü hazırlık karşılaşmasında Bolu Atatürk Stadyumunda PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ilk yarının sonlarına doğru bulduğu golle 1-0 kazanan Boluspor oldu. Bu sonuçla Boluspor dördüncü hazırlık karşılaşmasında, üçüncü galibiyetini almış oldu.

Haber: Volkan YILMAZ

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında daha önce üç hazırlık karşılaşması yapan kırmızı beyazlılar, iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, birinden golsüz eşitlikle ayrılmıştı. Dördüncü hazırlık karşılaşmasında ise PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Kalede Soner, savunmada Fatih, Necati, Diarra, Özgür Özkaya, orta saha; Özgür İleri, İsmail Yıldırım, Andre Santos, Emre Kılınç ilerde Poepon, Berat Tosun on biri ile çıkan kırmızı beyazlılar, taraftarın yoğun ilgi gösterdiği mücadelenin ilk yarısında etkili bir futbol sergiledi. Boluspor’da karşılaşmanın 40.dakikasında savunmadan ileri çıkan Furkan Şeker, Emre’nin pasında düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Boluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, iki takımda birçok oyuncu değişikliği yaparak bütün oyunculara şans tanıdı. Karşılaşmanın 78.dakikasında oyuna iki dakika önce dahil olan Ozan, Moussa’nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalırken, vuruşunda topu ağlara göndermesine rağmen ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. Son dakikalarda Göztepe’nin ataklarını sıklaştırmasına rağmen aradığı golü bulamadı ve mücadele Boluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu skorla Boluspor dördüncü hazırlık karşılaşmasında üçüncü galibiyetini aldı.

Maçtan Dakikalar:

Dakika 12; Organize gelişen Boluspor atağında sağ kanattan bindirme yapan Fatih Turan’ın yerden ortasında ön direğe hareketlenen Berat Tosun dokunamayınca doğrudan auta çıktı.

Dakika 16; Yine sağ kanattan gelişen pozisyonda Fatih’in ara pasına hareketlenen Berat kaleci ile karşı karşıya pozisyonda kaleciye takıldı. Seken topta İsmail’in vuruşunu da savunma çıkartarak mutlak bir golü önledi.

Dakika 23; Hızlı gelişen Boluspor atağında soldan ileri çıkan Özgür’ün yerden şutu az farkla dışarı çıktı.

Dakika 30; Sıcak hava koşullarından dolayı su molası verildi.

Dakika 37; Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan serbest vuruşta top Boluspor kalecisi Soner’de kaldı.

GOLLLLL Dakika 40; Organize gelişen Boluspor atağında savunmadan ileri çıkan Furkan, Emre’nin pasında düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Dakika 43; Göztepe atağında yine kaleci Soner başarılı bir kurtarışla mutlak bir golü önledi.

İlk yarı sonucu Boluspor 1 – 0 Göztepe

İkinci yarıya Boluspor aynı kadro ile başlarken, Göztepe’de Gosso’nun yerine Kone oyuna dahil oldu.

Dakika 55; Atak yönüne göre sol kanattan serbest vuruş kullanan Boluspor’da Özgür’ün ortasına kimse dokunamadı ve top doğrudan dışarı çıktı.

Dakika 58; Gelişen Göztepe atağında sağ kanattan Tayfur Bingöl’ün ortasına Halil çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı fakat Boluspor’un tecrübeli kalecisi Soner Şahin gole izin vermedi.

Dakika 61; Boluspor’da üç oyuncu değişikliği birden gerçekleştirildi. Emre Kılınç, Berat Tosun ve Necati kenara gelirken, Tunahan, Ahmet İldiz, Jackson Sousa oyuna dahil oldu.

Dakika 64; Hızlı gelişen Boluspor atağında Tunahan’ın ortasında Poepon mutlak bir golü kaçırdı.

Dakika 69; Boluspor’da Özgür İleri saha kenarına gelirken, Efe Halil oyuna dahil oldu.

Dakika 72; Boluspor’da Rydell Poepon oyundan çıkarken, yerine Moussa Issa Adamou dahil oldu.

Dakika 76; Boluspor’da üç oyuncu değişikliği daha olurken, Özgür Özkaya, İsmail ve Andre Santos kenara gelirken, yerine Emrullah, Ozan ve Cumali dahil oldu.

Dakika 78; Hızlı gelişen Boluspor atağında oyuna daha yeni dahil olan Ozan Karabacak, Moussa’nın ara pasında topu ağlara gönderdi fakat ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

Karşılaşma sonucu Boluspor 1 – 0 Göztepe

01 Ağu 2016 - 19:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.