Boluspor hariç herkes PFDK’da

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) talimatlara aykırı hareketler nedeniyle Spor Toto Süper lig takımlarını ve 1’nci lig’den de 16 takımı ve alt ligde mücadele eden birçok kulübü PFDK’ya sevk etti. TFF ayrıca 45 menajeri de aynı talimat aykırılıktan yine PFDK’ya sevk etti.

Haber: Semih Baykal

Türkiye Futbolu Federasyonu, spor camiasında herkesi şaşırtan bir olaya imza attı. TFF, 2017-2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların tümünün, Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden 16 takımın ve alt ligde mücadele eden birçok kulübün “talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın ilgili maddelerinden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı. Sevk edilen kulüpler arasında ise Boluspor yer almadı. Ayrıca TFF, 45 menajeri de "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın ilgili maddelerinden PFDK'ya sevkine karar verdi.

12 Haz 2018 - 11:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.