Boluspor Hocasını Buldu!##hb_sdk.gif

Boluspor’un yeni teknik direktörü Özcan Kızıltan oldu. Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir çok teknik adamla temasa geçen Boluspor son olarak Göztepe’den ayrılan...

Boluspor’un yeni teknik direktörü Özcan Kızıltan oldu. Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir çok teknik adamla temasa geçen Boluspor son olarak Göztepe’den ayrılan Özcan Kızıltan’da karar kıldı. Kulüp binasında yapılan imza törenine yöneticiler ve basın mensupları ile bazı taraftarlar katıldı.

Arslan’ın görevden ayrılması ile birlikte hoca arayışları bugün sona ererken, Boluspor yönetimi Bolu’ya davet ettiği Kızıltan’la resmi sözleşmeyi imzaladı. Gün boyu süren pazarlıklar ve toplantıların ardından taraflar resmi sözleşmeyi törenle imzalarken, yeni teknik adam Kızıltan ve Başkan Necip Çarıkçı açıklamalarda bulundu.


"Çarıkçı hayırlı olsun"

Boluspor kulübü başkanı necip Çarıkcı yaptığı açıklamada " Cihat hocamız ayrıldıktan sonra yaklaşık 15 gün sonra, yeni teknik direktörümüz Özcan Kızıltan'la 1,5 yıllık mukavele imzalayacağız. Hocamızı herkes tanıyor. Bucaspor’u süper Lige taşıyan, Göztepe’yi Bank Asya’ya taşıyan Özcan hocadır. İnşallah ikinci devrede beklediğimiz hedefi yakalayacağımıza inanıyoruz. Kendisi bu tecrübeye sahip. Özcan Kızıltan, Bolu’ya ve Boluspor’a hayırlı uğurlu olsun" dedi.


"Zaten hedef olmasaydı ben şuan burada olmazdım"

Öncelikle Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bana güvenip, buraya davet ettiği ve Boluspor’un teknik direktörlüğünü bana layık gördüğü için. Nasıl bir kulübe geldiğimi ve hedeflerin ne olduğunu çok yakından bilen bir insanım. Boluspor yıllardır aynı hedef doğrultusunda mücadele ettiğimiz bizi hep zorlayan bir takım olmuştur. Uzun yıllardır kulüp anlamında da büyük gelişmeler gösteren, tesisiyle ve hedef doğrultusunda süper lige çok yaklaşmasına rağmen, bir türlü istenilen hedefe ulaşılamamış. Ama şuna çok inanıyorum. Zaten hedef olmasaydı ben şuan burada olmazdım. Ben birlikte bu hedefe varacağımıza inanıyorum. Bu iş için sadece teknik adam yeterli olmaz. Yönetimim, basınım, taraftarım ve oyuncularımla hep beraber ortak bir sinerjiyle bu hedef doğrultusunda gayret etmemiz gerekiyor. Bu anlamda ben kendime güveniyorum. Allahım inşallah o günü bize hep birlikte nasip eder.

"Benimle beraber 4 hoca daha olacak"

Kampa Perşembe günü katılacağım. Ama çalışma ekibimdeki hocalarım takımın başında olacak. Orada bunun planlamasını yapacağız. Yaklaşık 12 gün orada olacağız. Takımı ne kadar çok tanıyor olsam da, ama birlikte çalışmak çok önemlidir. Onlarla oturacağız, sohbetlerimiz olacak, toplantılarımız olacak. Biz kendi ilkelerimizi, beklentilerimizi söyleyeceğiz ve oyuncularımın neler yapabileceğini büyük ölçüde de biliyorum. Gerekli takviyelerle de daha güçlü bir Boluspor ortaya çıkartacağız. Benimle beraber 4 hocamızla beraber Boluspor’u çalıştıracağız.

"Taraftarımızın destek olmalarını istiyorum"

Boluspor taraftarının kulübünü ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Özellikle zor zamanlarında takımlarını desteklediklerini biliyorum. Bende önce oyuncularımıza destek olmalarını istiyorum. Göztepe taraftarıyla sorunlarımız oldu. Onları bir yıl önce ne kadar mutlu etsek de, sıkıntılı zamanlarımız oldu. Ama saygı duyuyorum. İnşallah Boluspor taraftarıyla el ele verip Boluspor’u süper lige taşırız diye ümit ediyorum.

27 Ara 2011 - 16:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.