Boluspor, Şeytanın bacağını kırmak istiyor

Hafta sonunda karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor ile Boluspor arasında Şanlıurfa’da oynanan maçlarda rakip takımın üstünlüğü göze çarparken, temsilcimiz deplasmanda henüz gol atamadı.   Boluspor,...

Hafta sonunda karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor ile Boluspor arasında Şanlıurfa’da oynanan maçlarda rakip takımın üstünlüğü göze çarparken, temsilcimiz deplasmanda henüz gol atamadı.

Boluspor, hafta sonunda karşılaşacağı Şanlıurfaspor ile profesyonel futbol liglerinde şu ana kadar toplam 4 kez kozlarını paylaştı. 26 Ağustos 1979 tarihinde başlayan rekabette Şanlıurfa’da oynanan 2.lig mücadelesinde sahadan 1-0 ile galip ayrılan taraf ev sahibi takım oldu. Bu maçın rövanşı ise 10 Şubat 1980 tarihinde Bolu’da oynandı. Bu maçta gülen taraf ise 2-1’lik sonuç ile ekibimiz oldu. 2 takım daha sonra Boluspor’un şampiyonluğu ile tamamlanan ve temsilcimizin PTT 1.Lige çıktığı 2006-2007 sezonunda karşı karşıya geldiler. Bu sezonda Bolu’da oynanan ilk maçı Boluspor 3-1, 15 Nisan 2007’de ise Şanlıurfa’da oynanan maçı ise ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı. Temsilcimiz daha önce 2 kez yenilip deplasmanda gol dahi atamadığı rakibini bu kez yenmek istiyor. Maç öncesinde Şanlıurfaspor’da Önder 4, Özgür ve Serdar Özkan ise 3’er golle, Boluspor’dan ise Cafercan attığı 5 golle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

21 Kas 2012 - 18:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.