Boluspor sezonu noktalıyor

Spor Toto 1. Lig’in 34.  son haftasında ekibimiz BeypiliçBoluspor sahasındaEskişehirspor’u konuk edecek. Yarın saat 16.00’da başlayacak mücadele Trt Spor ve Bein Sports Max 1’den naklen yayınlanacak.


Haber: N. HalidAltundal

Bolu Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Raşit Yorgancılar düdük çalacak. Raşit Yorgancılar’ınyardımcılıklarını Deniz Turgut ve Muhammet Yumak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Batuhan Kolak olacak.

Sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek olan kırmızı beyazlı takımımız, ligde oynadığı 33 karşılaşmada topladığı 39 puanla 12. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda ligde kalmayı garantileyen kırmızı beyazlı ekibimiz, ligin son haftasında Eskişehirspor ile formalite maçına çıkacak.

Eskişehirspor ise 8 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Önceki haftalarda ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor bu sezon TFF 1. Ligdeki son maçına çıkıyor.

Ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan müsabakayı BolusporFethi Özer ve Hamza

Gür’ün golleriyle 2-0 kazanmıştı.

06 May 2021 - 16:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.