Boluspor tesislerinde sorunlar belirleniyor

Boluspor'da göreve gelir gelmez ilk iş olarak ekonomik sıkıntıyı çözmeye çalışan Çarıkcı transferlere de hemen başladı. Başkan ayrıca tesislerdeki sorunları tek tek tespit ederek yeni sezona hazırlamaya çalışıyor.

Haber: Volkan YILMAZ

Çarıkcı ilk iş olarak Fuat hocayı takımın başına getirirken, Kazım Kırcı'yı da sportif direktör olarak görevlendirdi. Hem Çapa hem de Kırcı ile sürekli kafa kafaya veren Çarıkcı, oluşturulan futbolcu listesi için transfer komitesi ile birlikte sürekli pazarlık masasının başında yer almaya devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyan başkan Necip Çarıkcı ilk iş olarak Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Adanademirspor başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde bulunan Andre Santos ile ilk imzayı atarak rakiplerine de ilk golü lig başlamadan atmayı başardı.

Tesisler 10 numara olacak

Fuat hocanın daha önceden takip ettiği oyunculardan biri olan Tunahan Çiçek'i de bitiren Necip başkan ve ekibi tesislerdeki hummalı çalışmalara da başladı. Yeni sezon öncesi tesislerin 5 yıldızlı oteli aratmayacak şekilde hazırlanması talimatını veren Necip Başkan halı sahalarında Bolu halkına en iyi hizmeti verebilmesi için gerekli alışmaların yapılacağını kaydetti.

Kırmızı-beyazlılar mali yapıyı düzeltmeye başladı

Ligde birçok takım daha kongre süreci yaşarken diğer takımların da teknik heyetleri bile belli olmazken lig öncesi emin adımlarla çalışmalarını sürdüren Necip Başkan ve yönetimi reklam arayışlarını da dört bir koldan sürdürüyor. Finansal anlamda iyi olmayan kulübün mali yapısını ayağa kaldırmak isteyen yönetimin önemli projeler peşinde olduğu öğrenildi.

30 Haz 2016 - 17:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.