Boluspor TFF ve Beşiktaş İle Görüşecek

Cengiz Umut Meraş'ın transferiyle önemli bir gelir kaynağını kasasına koyarak rahat bir nefes alacak olan Boluspor Bursaspor'da kalan alacağı ve son transfer bedeli için Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Haber: Esra Öztürk

Geçtiğimiz yıldan Bursaspor'dan kalan 1 milyon 250 bin TL gibi bir rakam alacağı bulunan Boluspor'un Cengiz Umut'un Beşiktaş'a transfer olması sonucu yüzde 20 payının da hesabına yatmasını isteyecek. Ekonomik sıkıntı çeken ekibimizin bu transferden toplam alacağı 3 milyon 850 bin TL'ye kavuşmak için resmi yollara başvuracağı öğrenildi.

23 Haz 2019 - 11:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.