Boluspor U14'ten gol şov

Coca Cola Gelişim Liglerinde mücadele eden en genç Boluspor akademi takımlarından Boluspor U14 geçtiğimiz hafta sonunda Çorum Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşma boyunca üstün olan Boluspor U14 takımı sahadan net bir skorla 5-1 galip ayrıldı.

Haber: Faruk ÇİDEM

Coca Cola Gelişim Liglerinde mücadele eden Boluspor U14 takımı ligin 8.haftasında Karaçayır Spor Tesislerinde Çorum Belediyespor U14 takımı ile karşı karşıya geldi. Haftaya girilirken 4 puanda bulunan Boluspor U14 takımı bir üst sırasında bulunan ve 7 puana sahip rakibini yenerek puanları eşitlemek adına karşılaşmaya çok iyi başladı. Mücadelenin 11.dakikasında şansız bir şekilde kalesinde golü gören Boluspor U14 takımı 1-0 geriye düştü. Geriye düştükten sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran ve tehlikeli olmaya başlayan Boluspor U14 takımı cevap vermekte çok gecikmedi. Mücadelenin 16.dakikasında Yusuf Samet'in düzgün vuruşunda top Çorum Belediyespor ağlarını havalandırdı ve skora denge geldi. Eşitliği yakaladıktan sonra üç puan için saldıran Boluspor U14 takımı ilk yarıda başka gol bulamazken, rakibine de gol şansı tanımadı ve ilk devre 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya çok hızlı başlayan Boluspor U14 takımı 40.dakikada Erdem Can ile karşılaşmada öne geçmeyi başardı. Öne geçmesine rağmen ataklarını kesmeyen kırmızı beyazlılar bu golden 4 dakika sonra Muhammet ile farkı ikiye çıkardı. Goller ardı ardına gelirken 50.dakikada yine sahneye Erdem Can çıktı ve farkı üçe çıkaran golü kaydetti. Üç farkı yakalayan kırmızı beyazlılar dur durak dinlemeden Çorum Belediyespor kalesine saldırırken 63.dakikada Mert'le bir gol daha buldu ve sahadan 5-1 galip ayrılarak rakibi Çorum Belediyespor ile puanları eşitledi.

Boluspor U14: Ali Ferit**, Mert K.***, Berke**, Muharrem**, Berkcan**, Uğur**(Abdullah* Dk.60), Ertuğrul**, Erdem Can****, Muhammet***, Yusuf***, Mert Ö.**(Efe* Dk.55)

Çorum Belediyespor U14: Can**, Hakan**(Yunus* Dk.40), Ahmet**, Birkan**, Berkan**, Hüseyin**, Berkant**, Emir**(Kürşat** Dk.35), Mustafa**, İbrahim**, Abdulsamet**(Uğur Can* Dk.45)

30 Kas 2015 - 16:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.