Boluspor U18’ler beraberliği son anda kaçırdı! 1-2

Hafta sonu Boluspor U18 takımı ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe U18 takımını konuk etti. İki takımında iyi mücadele ettiği maçın sonunda Fenerbahçe U18 takımı ilk devre atılan gollerle sahadan 2-1’lik...

Hafta sonu Boluspor U18 takımı ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe U18 takımını konuk etti. İki takımında iyi mücadele ettiği maçın sonunda Fenerbahçe U18 takımı ilk devre atılan gollerle sahadan 2-1’lik galibiyetle ve 3 puanla ayrıldı.

Karaçayır Sentetik sahada oynanan karşılaşma soğuk bir havada futbol oynamaya elverişli bir sahada gerçekleşti. Karşılaşmanın 2. dakikası dolmadan Fenerbahçe U18 takımı, Boluspor ceza alanı içersine kadar organize bir gelişle geldi. Sağ kanattan Uygar’ın yaptığı orta ile buluşan Yiğit topu Boluspor ağlarına gönderdi. Maçın henüz başında Fenerbahçe Yiğit’in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu gol dakikasından sonra her iki takımın atakları gol atabilmek için oldu. 17. dakikada Saidcan’ın Fenerbahçe kalesine attığı sert şut, kale yan direğinin yanından auta gitti. 23. dakikada orta sahayı geçen Saidcan uzun bir orta yaptı. Ömer Aruç topu aldığı anda kısa pasını Mehmet Can’a uzattı. Mehmet Can’ın kaleye vurduğu top kale direğinin bitişiğinde auta gidince Boluspor mutlak bir golü daha kaçırmış oldu. 35. dakikada Fenerbahçe yine organize edilmiş bir pozisyon yarattı. Paslarla kale önüne kadar geldi. Kale yanında iki oyuncunun çalımından sonra top kornere gitti. Kaan kullandığı köşe atışında arka direk önüne kadar topu havadan gönderdi. Kale direğine yakın mesafede iyi bir yükseliş yapan İbrahim kafa ile vurduğu topu Boluspor filelerini havalandırdı (2-0). Fenerbahçe atılan bu kafa golü ile farkı ikiye çıkararak 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 35. dakikasında ise Boluspor’un golü geldi. Geliştirilen ani gol pozisyonunda Fenerbahçe ceza alanı içersinde Yiğit ile verkaç yapan Mehmet Bektaş kalecinin hamlesinde boş bıraktığı yerden kaleye gönderdi ve Boluspor skoru 2-1 yaparak farkı bire düşürdü. Mücadele ilk devrenin sonuna kadar 2-1 Fenerbahçe galibiyeti ile devam etti. Maçın ilk devresinin son düdüğü ile Fenerbahçe 2-1 üstünlükle soyunma odasına galip olarak gitti.

Devrenin ikinci yarısında yine heyecanlı dakikalar devam etti. Fenerbahçe sağ ve sol kanattan ve ortadan geldiği ataklarla Boluspor kalesini zorladı. Ceza alanı içinde kaleye yapılan şutlarda Kalesinde devleşen Mert, güzel kurtarışlarla farkın açılmasını önledi. Her kale önü mücadelesinde kaleye giden toplara Mert geçit vermedi. Karşılaşmanın 58. dakikasında Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Bu dakika da Semih’in sert şutu üst direkten oyuna geri döndüğü anda Melih kaleye tekrar topu sert bir vuruşla gönderdiğinde Kaleci Mert yatarak ayaklarıyla vurduğu topu kalesinden uzaklaştırdı. 60. dakikada yine ani gelişen Fenerbahçeli oyuncu İbrahim iki defansın arasından kaleye çektiği şutu Mert çok güzel bir kurtarışla gole izin vermedi. Maça ilave edilen son iki dakikalık ilave içersinde Mehmet Bektaş beraberliği yakalayacak fırsatı yaptığı kötü bir vuruşla kaybetti. Kale önünde oluşan karom bolde topla buluşan Mehmet Bektaş derinlemesine vurduğu top kale yerine üst direğin üstünden auta gidince Boluspor beraberlik golünü kaçırmış oldu. Kalan bir dakikalık zamanda başka gol olmadı ve Fenerbahçe U18 takımı sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Boluspor U18: Mert, Mustafa, Çağatay, Oğuzhan, Hasan, Saidcan, Yiğit, Mehmet Bektaş, Serhat Acar (Dk 38 Faruk-Dk 63 Ömer Gökali), Muhammet (Dk 76 Gürol), Emrullah

Fenerbahçe U18: İsmet, Egemen (Dk 53 Eray), Harun, Çağrıhan, Tolga, Uygar, Melih (Dk 63 Fetullah), İbrahim, Yiğit (Dk 53 Ramazan), Cengizhan (Dk 46 Semih), Kaan (Dk 74 Muhammet)

Goller: Dk 2 Yiğit, Dk 35 İbrahim (Fenerbahçe), Dk 39 Mehmet Bektaş (Boluspor)

19 Şub 2013 - 00:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.