Boluspor U19’lar 3’te üç yaptı! 3-0

U19 Elit Ligin de son 3 haftada seri galibiyetler alan Boluspor U19 takımı, sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. Fatih Ateş’in öğrencileri karşılaşmayı farklı kazandı. 3 haftada rakip filelere 7 gol atan Boluspor, lig sıralamasında da 4’üncü sıraya yerleşti.

Boluspor U19 takımı, ligde aldığı seri galibiyetlere devam ediyor. Albimo Alanyaspor’u konuk eden kırmızı beyazlılar, karşılaşmaya hızlı başladı. İlk dakikayla birlikte rakip kalede golü arayan taraf oldu. Baskılı oyun 35’nci dakikaya kadar sürdü. Kırmızı beyazlılar, istediği gole de bu dakikada kavuştu. Defansın arkasına atılan uzun topta topu kontrol eden Mustafa Coşkun rakip kaleci ile karşı karşıya kaldı. Coşkun, düzgün bir vuruşla Boluspor’u 1-0 öne geçirdi.

İKİ GOL DAHA

İlk yarıyı önde tamamlayan Boluspor U19 takımı, ikinci yarıya da moralle başlayıp topu daha çok koşturan bir ekip görüntüsü verdi. Kırmızı beyazlılarda, 54’ncü dakikada Özkan Karadeniz sahneye çıktı. Karadeniz. ceza sahası içinden sol ayağı ile topu sert kaleye göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmada tamamen rahatlayan Boluspor U19 takımı, saha içinde rakibine oranla daha iyi organize oldu. Son dakikalar da oyuna ikinci yarı giren Yasin, sağ taraftan hızlı bir şekilde koşu yaparak kazandığı topta rakibini geçerek sert vurunca karşılaşmada skor 3-0 oldu. Bu golün ardından 3 haftada 3 galibiyetle yoluna devam eden Boluspor U19 takımı, puanını 15’e yükseltti.

İYİ BİR İVME KAZANDILAR

Kısaca U19 takımını değerlendirecek olursak. İyi bir ivme kazanan kırmızı beyazlılar dikkatleri üzerine çekerken birçok oyuncuda isminden gelecekte söz ettirmeye hazırlanıyor. Boluspor U19 takımında bir dikkat çekici olayda gözlerden kaçmadı. Bir hafta U21 takımında oynayan oyuncu bir hafta sonra U19 takımında yer alması oyuncu için gelişme gösterse de, U21 takımından gelen oyuncular olunca kadro da bulunan diğer U19 oyuncularının da yukarıdan gelen oyuncuların gelmesi ile oynamayan oyuncuya maç eksikliği yaratır, Amaç, yarışmacı olmak mı yoksa, yukarıya oyuncu kazandırmak mı. Öncelikle bunun planlanması gerekiyor.

11 Kas 2014 - 18:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.