Boluspor U21 çok farklı

U21 Liginin namağlup tek takım unvanını koruyan Boluspor U21 ligin 14.haftasında kendi sahasında Giresunspor U21 takımını konuk etti. Karşılaşma boyunca rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen Boluspor sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla ayrılarak lideri takibini sürdürdü.

Boluspor U21 çok farklı
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Volkan YILMAZ

U21 Liginin namağlup tek takım unvanını koruyan Boluspor U21 ligin 14.haftasında kendi sahasında Giresunspor U21 takımını konuk etti. Karşılaşmaya Giresunspor takımı iyi bir başlangıç yaparken henüz ikinci dakikada ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Hakan'ın harika şutunu kaleci Kadir aynı güzellikte çıkartarak rakibine gol şansı tanımadı. Oyunda üstünlüğü ele geçiren Boluspor 19.dakikada golü buldu ve skorda da üstünlüğü yakaladı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta savunmadan ileri çıkan Gökhan arka direkte kafayı dokundu ve skoru 1-0'a getirdi. Geriye düşen Giresunspor Boluspor kalesinde gol ararken 26.dakikada kaleci Kadir'in hatasını Lukas telafi etti ve topu çizgiden çıkartarak mutlak bir golü önledi. Bu pozisyondan üç dakika sonra 29.dakikada orta alanda topla buluşan Samet savunma arkasına harika bir ara pas attı ve hareketlenen Ozan kaleci ile karşı karşıya kaldı ve kaleciden sıyrılan Ozan bomboş kaleye topu yuvarlayarak farkı ikiye çıkardı. Bu golden yalnızca 4 dakika sonra yine Samet ve Ozan işbirliğinde savunma arkasına sarkan Ozan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin sağından topu ağlara gönderdi ve takımının üçüncü kendisinin ikinci golüne imza attı. Karşılaşmanın 36.dakikasında serbest vuruş kullanan Giresunspor'da ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan Yunus topu Boluspor ağlarına gönderdi ve farkı ikiye indirdi. 42.dakikada yine etkili gelen Giresunspor golü buldu fakat karşılaşmanın yan hakemi bayrağını kaldırdı ve pozisyonun ofsayt olduğunu belirtti. İlk yarıda başka gol olmayınca Boluspor devreyi 3-1 önde kapattı. İkinci yarının başlangıç düdüğü ile yine oyunda üstünlüğünü kuran Boluspor rakip kalede gol aramaya devam etti. 57.dakikada Giresunspor mutlak bir golü kaçırdı. Oyunun son bölümlerine doğru Giresunspor Boluspor kalesinde baskı kurarken Boluspor kontra ataklarla etkili olmaya başladı. 78.dakikada Ozan'la hızlı bir atağa çıkan Boluspor'da Ozan'ın pasında topa son vuran Samet golü attı ve farkı üçe çıkardı. Golden yalnızca iki dakika sonra yine hızlı çıkan Boluspor'da Enes'in harika pasında savunma arkasına sarkan Samet kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla takımının 5.golünü kaydederken kendisinin de ikinci golünü attı. Karşılaşma bu skorla tamamlanacak derken yine sahneye Ozan çıktı ve 89.dakikada yine kaleci ile karşı karşıya kalan Ozan kaleciyi de geçtikten sonra bomboş kaleye topu yuvarlayarak maçın skorunu belirledi(6-1). Karşılaşma bu sonuçla tamamlanırken Boluspor U21 takımı namağlup tek takım unvanını korumayı başardı ve lider Altınordu'nun peşini bırakmadı.

Boluspor U21: Kadir, Selim, Enes, Lukas, Gökhan, Oğuzhan, Burak, Bünyamin, Ozan, Fırat, Samet

Antrenör: Sinan Benli

Giresunspor U21: Yasin, Mustafa, Eren, Bilal, Hasan, Erol, Mustafa Kemal, Hakan, Yunus, Oğuzhan, Okan

Antrenör: Selahattin Ceylan



07 Ara 2015 - 17:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

RAŞİT KILIÇ - çok atmayin kardeşi̇m, bi̇razda öbür maça kalsin!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 17:24