BOLUSPOR ÜÇ OYUNCU ALACAK!

Boluspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, ekibimizin önemle üzerinde durduğu 3 mevkii için çalışmalarda sona gelindi. Kırmızı-beyazlı yönetim 11 futbolcu ile resmi sözleşme imzalarken defansın soluna...

Boluspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, ekibimizin önemle üzerinde durduğu 3 mevkii için çalışmalarda sona gelindi. Kırmızı-beyazlı yönetim 11 futbolcu ile resmi sözleşme imzalarken defansın soluna orta sahaya birde forvete bir oyuncu alarak transferi noktalamak istiyor.

26 Haziran'da başlayan yeni sezon hazırlıklarını tüm hızı ile sürdüren Boluspor oynadığı 4 hazırlık maçının ardından teknik direktör cihat Arslan'ın raporu doğrultusunda 3 mevkii’ye oyuncu arayışında sona geldi. Arslan'ın özellikle solda Doğan'a alternatif bir oyuncu ile orta sahada istenilen 10 numara ve forvete golcü bir oyuncu ile transferi bitirecek. Bugüne kadar yapılan transferlerle yeteri kadar göz doldurmayan ekibimiz, ligin başlamasına bir ay kala bombaları patlatıp, kalan bir ay içinde tam kadro lige hazırlıklarını sürdürmek istiyor.

Özellikle bu hafta yeni oyuncular için son kararı verecek olan Boluspor'un bir kaç gün içinde yeni isimleri kadroya katması bekleniyor.

18 Tem 2011 - 23:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.