BOLUSPOR’DA HAZIRLIKLAR TAMAM!

Deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına ara vermeden başlayan Boluspor, sabah yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayla günü tamamladı. Antrenman’a sakatlıkları devam eden Cemil...

Deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına ara vermeden başlayan Boluspor, sabah yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayla günü tamamladı. Antrenman’a sakatlıkları devam eden Cemil ve Alp katılmadı.

İki haftada aldığı 6 puanla zirveye yerleşen Boluspor, liderlik koltuğunu korumak için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına sıkı hazırlanıyor. Teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde sabah taktik ağrılık çalışma yapan kırmızı-beyazlılar, antrenman düz koşuyla başladı. Açma germe hareketlerinden sonra kondisyon ağırlıklı çalışma yapan kırmızı-beyazlılar daha sonraki bölümse ise yarım saha taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Cihat Arslan taktik ağırlıklı çalışmada oyunu sık sık durdurarak oyuncularına “Topu beklemeyin, top yoksa siz topu arayın. Sizlere güveniyorum” dediği öğrenildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ardından kırmızı-beyazlı oyuncular açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

BUGÜN GAZİANTEP’E UÇUYORUZ

Sabah yapacağı ter idmanın ardından saat 12:15’de İstanbul’a gidecek olan Boluspor, saat 15:55’de uçağıyla Gaziantep’e gidecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

CEMİL, HAFTAYA TAKIMLA BAŞLIYOR

Hazırlık döneminde alt adalesinden sakatlanan ve yaklaşık 1 ay takımdan ayrı kalan Cemil Vatansever’e özel çalışma programı uygulanıyor.

Geçtiğimiz hafta düz koşulara başlayan tecrübeli oyuncu yardımcı antrenör Mustafa Sarıgül eşliğinde çalışmalara başladı. Hafif hafif topla çalışmalara başlayan Cemil Vatansever “Adanaspor maçından sonraki hafta takımla birlikte inşallah çalışmalara başlayacağım. Ağrılarım geçti. Her geçen gün sakatlığım iyiden iyiye gidiyor. İnşallah bir daha sakatlık yaşamam. Formamı ve taraftarımızın önüne çıkmayı özledim” dedi.

26 Eyl 2011 - 21:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.