BOLUSPOR’DA HEDEFTEKİ İSİM!

Boluspor’da Serdar Deliktaş operasyonu hızlandı. Geçtiğimiz sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen forvet Serdar için Necip Çarıkçı kurmaylarına talimatı verdi ve “Serdar’ı...

Boluspor’da Serdar Deliktaş operasyonu hızlandı. Geçtiğimiz sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen forvet Serdar için Necip Çarıkçı kurmaylarına talimatı verdi ve “Serdar’ı mutlaka alalım” dediği öğrenildi.

Boluspor’da yerli forvet arayışları tüm hızıyla devam ederken, Necip Çarıkçı’nın gönlünde yatan isim Serdar Deliktaş için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Veysel Cihan, Ahmet Kuru derken oklar bir anda Serdar Deliktaş’a çevrildi. Başkan Çarıkçı haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde transfer komitesi ile ayaküstü görüştü.

Geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasıyla 16 gol atan 25 yaşındaki Serdar Deliktaş’ın ısrarla alınmasını isteyen Necip Çarıkçı, operasyonu da başlattı.

Kaynak:www.bolusampiyon.com

23 Ağu 2011 - 18:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.