Boluspor’da öncelik hücum

Boluspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı K.Erciyesspor maçı hazırlarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan ekibimiz Boluspor, çabukluk ve kuvvet...

Boluspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı K.Erciyesspor maçı hazırlarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan ekibimiz Boluspor, çabukluk ve kuvvet çalışması ve oyunsal anlamda taktiksel çalışma yaptı.

Geçtiğimiz haftayı Torku Konyaspor galibiyetiyle tamamlayan Boluspor, dün yaptığı çalışmayla hafta sonu oynayacağı K.Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana izinli olan Serdar Kulbilge katılmazken, önce günkü antrenmanda sakatlanan Cemil Vatansever’de takımdan ayrı salonda çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar açma germe hareketlerinden sonra çabukluk ve kuvvet çalışması yaptı. İki seri halinde gerçekleştirilen çabukluk ve kuvvet çalışmasında kırmızı-beyazlı oyuncuların istekli ve arzulu oldukları gözlemlendi. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Oğuz Çetin nezaretinde tam saha oyunsal anlamda taktiksel çalışma yapan kırmızı-beyazlı oyuncular hücum ve gole yönelik çalışma yaptı. Hücum ve gole yönelik yapılan çalışmada teknik direktör Oğuz Çetin, kırmızı-beyazlı oyuncuların hatalarını bire bir anlattı. Oyuncularının yanına giderek, ne istediğini oyuncularını anlatan tecrübeli teknik adam zaman, zaman ise istedikleri yapamayan oyuncularını da sert bir dille uyardı. Antrenmanın son bölümünde ise uygulamalı yarım saha çift kale maç yapan kırmızı-beyazlılar, soğuma hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı. Boluspor bugün yapacağı çalışmayla K.Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

12 Mar 2013 - 19:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.