Boluspor’da 3 imza daha

Boluspor Basketbol Takımı geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan 3 oyuncuyla yeni sezon için anlaştı. Boluspor, kaptan Çağdaş Çalış, Ramazan Öksüz ve Mehmet Şen kendilerini 1 yıl daha Boluspor’lu yapan sözleşmeye imza attılar.

Boluspor Basketbol takımı iç transferde 3 tecrübeli oyuncusuyla anlaşma sağladı. Kulüpte düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Basketbol Şube Sorumlusu Kayhan Dalman “Basketbol’da bu senede söz sahibi olmak için tecrübeli oyuncularımızla tekrar anlaştık. Kaliteli oyuncuları kadromuzda tuttuğumuz için mutluyuz” dedi. Dalman şöyle devam etti “Basketbol’da yeni sezonda söz sahibi olmak için, ilk başta iç transferlerle ilgili çalışmalarımızı yaptık. Basketbolcularımızdan Çağdaş Çalış, Ramazan Öksüz ve Mehmet Şen ile anlaşmaya vardık. Kendilerine bu anlaşmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Oyuncularımız birçok takımın transfer listesindeydi. Onlarda Bolu sevgisi ve Bolu halkının Basketbol’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı bazı durumlardan feragat ederek Boluspor’u seçtiler. Bu oyuncularımızı renklerimize bağladığımız için çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

BOLUSPOR’LA ÖMÜRLÜK SÖZLEŞME İMZALADIM

Boluspor Basketbol takımının takım kaptanı Çağdaş Çalış ise imza töreninde şunları aktardı “Boluspor’da 3’üncü sezonumu geçireceğim. Yeniden Boluspor formasını giymekten dolayı onur duyuyorum. Kulübümüze layık olmaya çalışacağım. Burada bir sözleşme imzalayacağız ama sadece bu imza bir formaliteden ibaret. Ben şahsım adına Boluspor’a ömürlük sözleşme imzaladım. Yönetimimize, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza layık olmaya çalışacağım”

BOLUSPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kırmızı beyazlıların tecrübeli oyuncusu Ramazan Öksüz ise şunları dile getirdi “Benimde Boluspor’da 3’üncü sezonum olacak. İnşallah güzel, sakatlıksız, belasız bir sezon geçiririz. Burada tekrar bize Boluspor formasını taşımaya şansı veren Boluspor camiasına çok teşekkür ediyorum. Boluspor taraftarına ve Bolu halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”

YARIM KALAN İŞİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Boluspor’un geçtiğimiz sezon en iyi çıkış yapan oyuncularından olan Mehmet Şen ise duygularını şöyle paylaştı “Boluspor’da 2’inci sezonumu yaşayacağım. Geçen sen çok güzel bir ivme kazandık. Bu sene de yarım kalan işi bitirmek için, tekrardan Allah nasip ederse, başarımızı 2’inci lig’e çıkarak devam ettireceğiz. Herkese hayırlı olsun”

18 Tem 2013 - 22:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.