Boluspor’da Cebrail Sesleri

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı’nın altını çizdiği sol bek transferinde en güçlü adayın Fenerbahçe’nin oyuncusu Cebrail Akbulut olduğu iddia edildi.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı’nın vurguladığı sol bek transferi için Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen bu yıl A takıma yükselen Cebrail Akbulut ile temasa geçildiği öne sürüldü.

Cebrail Akbulut kimdir?

15 Ekim 2001 Bayburt doğumlu olan Cebrail Akbulut, Arasspor altyapısında yetişti. Ardından 2*14 yılında Fenerbahçe altyapısına transfer edildi. Sol bek mevkisinde oynayan Cebrail Akbulut, Fenerbahçe U-21 takımının futbolcusu. 1.78 boyunda ve 69 kilo olan Cebrail Akbulut, Fenerbahçe U-21 takımıyla bu sezon 16 maçta forma giydi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı bir açıklamada, ''Cebrail Akbulut ismini ilerleyen zamanlarda çok duyacaksınız'' demişti.

20 Ağu 2019 - 11:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.