Boluspor'da gözler yabancı transferine çevrildi

Boluspor'da son olarak dört yerli oyuncu ile sözleşme imzalanırken, gözler yabancı transferine çevrildi. Geçen sezondan kalan Anco Jansen, bu sezon transfer edilen Andre Santos ve Rydell Poepon'ın dışında yabancı oyuncusu bulunmayan kırmızı beyazlılar 3 siyahi oyuncuyu denemeye getiriyor.

Haber: Volkan YILMAZ

Boluspor’da yapılan transferlerin ardından gözler yabancı oyuncu transferine çevrildi. Kırmızı beyazlı transfer komitesi, Teknik direktör Fuat Çapa’nın verdiği rapor doğrultusunda Senegal’den 2, Nijer’den ise 1 oyuncuyu önümüzdeki günlerde denemeye alacak. Teknik heyetin, oyuncuları yeterli görmesi halinde sözleşme imzalanacak.

Bu sezon yerli ve yabancı transferde oyuncu denemeyen direk nokta transferler yapan kırmızı beyazlılar, bu kez 3 oyuncuyu denemeye alacak. Boluspor, Senegal’den 2, Nijer’den 1 oyuncu önümüzdeki günlerde Boluspor’un kampına katılacak ve teknik direktör Fuat Çapa’nın gözüne girmeye çalışacak.

Boluspor’da Santos, Peopeon’dan sonra Senegal ve Nijer’den getireceği 3 futbolcuyu denemeye alınacak. Geçtiğimiz yıl Boluspor forması giyen Hollandalı oyuncu Anco Jansen Fuat Çapa’nın raporuyla takımda kalmıştı.

Kırmızı Beyazlı ekip Senegal milli takımında da oynayan ön libero ve Nijer süper liginden santrafor oynayan toplamda 3 siyahi futbolcuyu bir hafta denemeye alacak.

14 Tem 2016 - 17:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.