Boluspor'da hedef galibiyet serisini sürdürmek

PTT 1.Ligin 8.haftasında zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıkacak olan Boluspor'da hazırlıklar günde çift antrenmanla devam ediyor. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren kırmızı beyazlılar Gaziantep deplasmanından da üç puanla dönerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Haber: Faruk ÇİDEM

Boluspor PTT 1.Ligin 8.haftasında zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Cüneyt Karakuş ile birlikte iyi bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlılar galibiyet serisini sürdürerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Lige verilen milli maç arasında Spor Toto Süper lig ekiplerinden Eskişehirspor ile oynanan mücadelede GBB deplasmanında oynanacak karşılaşma adına olumlu sinyaller veren kırmızı beyazlılar zorlu deplasman öncesi kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürürken günü çift antrenmanla tamamladı. Sabah gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktörümüz Cüneyt Karakuş yönetiminde gerçekleştirilen rejenerasyon çalışması yapıldı. Akşam antrenmanında ise ısınma koşusunun ardından pas çalışması yapan kırmızı beyazlılar daha sonra taktik çalışması yaptı ve antrenman stretching ile sonlandırıldı. Ayrıca alınan başarılı sonuçların ardından kırmızı beyazlı takımda moral motivasyonunun da yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.

13 Eki 2015 - 17:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Gol,Gol.Üç Puan. - rakip kaleye çakı çakıverin gol olsun,aşırtıverin kalecinin üstün'den,karambol'de dokunuverin gol olsun.kornerleri önemseyin,kazanılan her korner %50 gol demektir.müdafaanın en uzun boylusu git çakıver kafayı gol olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 17:16