Boluspor'da yeni hedef Afum

Ligin ikinci yarısının 2. maçına çıkan Boluspor transferde durmak bilmiyor. Ekibimiz son olarak golcü Samuel Afum'u alarak transfer sezonunu kapatmak istiyor.

Bu sezon transfer piyasasını alt üst eden Boluspor, ligin ikinci yarısının kalan 15 maçı için Samuel Afum'u transfer etti. 1990 doğumlu oyuncu 1.80 boyunda. Gana'lı oyuncunun 30 Mayıs 2016'ya kadar Boluspor ile imzalayacağı öğrenildi. Daha önce İsviçrenin Young Boys takımında forma giyen Samul Afum, ligde 7 diğer turnuvalarda 5 kez forma giydi. SPOR MERKEZİ

24 Oca 2016 - 15:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

orhan koçak - lig başladı neredeyse bitiyor daha forvet alacaklar sizler bu işi bilmiyorsunuz bırakın artık kulubü siyasi olarak yönetmeyi bu işin duayeni efsane takımın efsane başkanına bakın nasıl kulüp yönetilir öğrenin ama siyaset buna asla izin vermez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 15:20